En högklassig skärgårdskrog belägen vid Kyrkviken på Ornö

Om oss

Krogen på Ornö är en högklassig skärgårdskrog belägen vid Kyrkviken på Ornö i Stockholms södra skärgård.Med en magnifik utsikt över Kyrkviken från matsal och uteservering. Vi använder så långt det är möjligt råvaror och produkter från lokala leverantörer.Kommer ni med egen båt lägger ni till vid vår gästhamn nedanför krogen.

Öppet dagligen kl 12-23 under säsong.

Maten som serveras är tillagad med omsorg, där råvarornas smak och karaktär lyfts fram. Detta i kombination med öl och kvalitetsviner från bla Enjoy och Bra Vin.

Matsalen har kapacitet för 90 gäster, festlokalen tar 120 personer och på verandan finns 45 utomhusplatser. Vi har öppet dagligen under sommarmånaderna samt helgerna i maj och september. Sommartid serverar vi á la carte mellan 12.00 och 22.00 under lunchtid har vi även några enklare lunchrätter. Gittans Grill och Café serverar kvalitetshamburgare från Fällmans kött, 100% nymalt nötkött, grillade korvar, pommes, men även pajer,wraps, kaffe,hembakat kaffebröd, glass, öl och vin mm vid Kyrkvikens strand mellan 11.00 – 18.00. Under lågsäsong, september – maj har vi öppet för ”Fredagsmys” alla fredagar till kl: 23.00.
Vi kan även erbjuda övernattning i enkla stugor, sjönära och mindre än ett stenkast från all sevice och Waxholmsbryggan, Ornö kyrka.