Så här får du fin stämning i restaurangköket

Dina matgäster är restaurangens huvudpersoner, men även personalen behöver känna sig tillfreds. En behaglig arbetsplats är ett måste för att kökspersonalen ska arbeta effektivt. Men hur kan du göra ett kök lite mer dekorativt och mindre tråkigt?

Häng med för att ta del av de bästa tipsen för hur du inreder ett restaurangkök!

Sätt färg på väggarna med tapeter

Med enkla knep kan du skapa en härlig stämning i köket. Ett tips är att välja tapeter kök för att ge köket mer liv och färg. Det blir allt vanligare att ha tapeter i kök och utbudet är stort. Därför kan du enkelt hitta tapeter som passar just ditt kök i restaurangen.

Välj tapeter med motiv som passar restaurangens koncept. Driver du en modern restaurang kan du dekorera med stilrena tapeter. Restauranger med tapas eller ett lantligt koncept passar bättre med bonade tapeter.

Belysning och utrustning

Ägna tid och tanke åt valet av lampor i restaurangens kök och vid arbetsytor. Välj stiliga alternativ som skapar en behaglig stämning samtidigt som de uppfyller sitt syfte.

Även utrustningen spelar in när det gäller stämningen i köket. För att din personal ska trivas i köket behöver du bra verktyg och rätt utrustning. Satsa på kvalitet och glöm heller inte bort design. Ett trivsamt kök kan vara lösningen om verksamheten inte fungerar som den ska!