Så klär du dig inför restaurangbesöket

Att gå på restaurang kan innebära allt från en nödvändighet mellan tågstoppen på jobbresan till helglyx med vännerna eller dejten. Men oavsett tid, plats och anledning är det ändå något speciellt med att gå på restaurang. Att klä upp sig om än aldrig så lite inför restaurangbesöket kan vara trevligt, och får även en trött vardagskväll att kännas extra festlig.

Plagget som alltid passar

Pizzahak eller lyxrestaurang, klädkod eller valfritt, herr eller dam – en kostymbyxa gör sig alltid bra på restaurang. Hos NA-KD hittar du garanterat en snygg kostymbyxa för dam oavsett vilken färg och stil du är ute efter. En kostymbyxa kan matchas med det mesta beroende på tillfälle: en skön stickad tröja, elegant skjorta och kavaj eller glittrig topp. Med kostymbyxor är du redo för restaurangbesöket på nolltid.

Plats för pengarna

Har du inte lyxen att bli bjuden på restaurangmiddag behöver du någonstans att göra av dina pengar. Nu för tiden, när kontanter används allt mindre på restauranger, kan du komma undan med en tunn korthållare som lätt går ner i en byx- eller jackficka. En liten väska funkar också, men se upp så att du inte glömmer kvar den vid bordet eller inne på restaurangtoaletten.

Från jobbet till restaurangen

Ska du gå direkt från jobbet till restaurangen, kanske på afterwork? Då kan du enkelt piffa upp dig lite genom att ta med något fint smycke eller en klocka för att höja jobbklädseln. Med små medel kan du även fixa håret lite extra. Använder du kostym på jobbet vill du kanske däremot se lite mer ledig ut inför restaurangbesöket. Då kan du istället lossa på slipsen eller byta ut skjorta och kavaj mot en snygg t-shirt och kofta. Du som har speciella arbetskläder som inte passar på restaurang kan istället välja ut en outfit på morgonen och ta med till jobbet som ombyte.

Restauranger