Satsa på ett restaurangnära kontor

Vid val av plats för ett kontor är förstås den geografiska placeringen viktig. Letar du Kontor i Stockholm styrs valet vanligen av hur smidigt det är att ta sig till jobbet. Det finns dock andra aspekter att ta hänsyn till, nämligen hur det ser ut med restauranger och andra lunchställen i närheten. Varför inte lägga lite tid på att undersöka detta lite extra?

Ta en promenad

Det finns massor av kontor att hyra i Stockholm med omnejd, där du relativt enkelt kan hitta en lokal som motsvarar dina behov. När du tar en tur för att inspektera ditt tilltänkta kontor, ta samtidigt en promenad i närområdet för att kolla in all annan service som finns. Hur långt kommer du ha att gå för att äta lunch, eller bjuda ut kunder?

Smaker för alla

Stockholm vimlar av restauranger, så detta är i regel inga bekymmer. Oavsett om du föredrar en smidig burgare i farten, en koreansk bowl eller en sushi har du sällan långt att röra dig för att hitta detta. En variation av restauranger är att föredra för att det inte ska bli tråkigt och repetitivt i längden. Kanske hittar du dessutom en ny favorit att besöka även på fritiden?