Maten
Maten som serveras är tillagad med omsorg, där råvarornas smak och karaktär lyfts fram. Detta i kombination med ett urval av öl och kvalitetsviner.
Lunchtips
- Rimmad lax med dillstuvad potatis 129:-
- Dagens husman 109:-
Serveras mellan kl 12-15
Förrätter
- Sjösalatoast, kallrökt lax och kräftor 112:-
- Carpaccio på gulbetor med chevrecreme, rostade frön och syltad rödlök 92:-
- Pankopanerade marulkskinder med srirachamajjo och inlagd shiitake 122:-
Huvudrätter
- Varmrökt regnbåge från Björkö med sena- och örtcreme 198:-
- Smörstekt abborrfilé från Ornö mrd Sandefjordsås 286:-
- Entrecote med padrones och bearnaisesås 285:-
- Klassisk halstrad råbiff med senap, friterad kapris och rödbetor 199:-
- Krämig gnocci med kantarell och Västerbotten toppad med en syrlig sallad 188:-
Desserter
- Limecheesecake toppad med säsongens bär 99:-
- Dulce de leche täckt med choklad och rostade hasselnötter 105:-
- Utvalda ostar från Frankrike till Sanda 128:-
Barnmeny
- Pannkaka med sylt och grädde 69:-
- Grillkorv med pommes frites 69:-
- Köttbullar med lingon 69:-
- Glass med chokladsås 45:-